1.3. Rīcībā īstenotie projekti

 "Arboristu pakalpojuma ieviešana Alūksnes novadā"

 Alūksnes novada pašvaldība
 4.kārta Projekta ietvaros pašvaldības aģentūra "SPODRA"iegādājās specializēto arboristu aprīkojumu. Par pašvaldības līdzekļiem tika sagatavoti speciālisti darbam ar iegādāto aprīkojumu. Aģentūra piedāvā jauno pakalpojumu fiziskām un juridiskām personām: Koku un krūmu vainagu veidošana; bīstamo koku likvidēšana; koku celmu frēzēšana; dzīvžogu veidošana; mazvērtīgo krūmu izgriešana.
 "Droši un bez stresa!"
 Biedrība "Astes un Ūsas"
 4.kārta Projekta mērķis ir uzlabot klaiņojošu vai kādā citā veidā bezpalīdzīgā situācijā nonākušu dzīvnieku humānas notveršanas un drošas transportēšanas kvalitāti, paaugstinot sniegtā pakalpojuma darba drošību un humānu rīcību ar dzīvniekiem, un mainīt sabiedrības negatīvo priekšstatu par dzīvnieku ķērājiem kā "sliktajiem puišiem". Lai sasniegtu šo mērķi, biedrība "Astes un Ūsas" iegādājās dzīvnieku ķērāja aprīkojumu.
 "Friziera pakalpojumu pieejamība Liepnas pagasta iedzīvotājiem"
 Biedrība "Skaistums L"
 4.kārta Projekta rezultātā tika veikta telpas renovācija 25m2 platībā un iegādāts nepieciešamais aprīkojums un materiāltehniskie līdzekļi.  Biedrības 'Skaistums L " frizētavā ir iespēja iegūt prakses vietu topošajiem frizieriem - Liepnas pagasta iedzīvotājiem.
 "TS kokdarbnīca"
 Toms Sedlenieks
 5.kārta Iegādājoties trīs jaunas kokapstrādes iekārtas, projekta rezultātā tika uzlabots galdniecības pakalpojums novada iedzīvotājiem. Tiek piedāvāti dažādi galdniecības pakalpojumi:  koka izstrādājumu restaurācija; koka izstrādājumu labošana; jaunu izstrādājumu izgatavošana no dažādiem materiāliem - koksnes, finiera, kokskaidu plātnēm.
 "Malkas sagatavošanas pakalpojuma ieviešana Alūksnes novadā"
 ZS "Plešulauzi"
 5.kārta Zemnieku saimniecībā tika veikta jauna pakalpojuma izveide  teritorijas iedzīvotājiem - malkas sagatavošana. Projekta rezultātā tika iegādāts malkas zāģis - skaldītājs un satvērējkauss frontālajam iekrāvējam.
 ""PORT Alūksne" motorlaivu darbnīcu modernizācija Alūksnes novadā"
 IK "Gucho"
 5.kārta Projekta ietvaros tika iegādāti pamatlīdzekļi , ieviešot unikālu sadzīves pakalpojuma piedāvājumu Alūksnes novada fiziskām un juridiskām personām - piedāvājot specifisku ūdens (motorlaivu, ūdens motociklu) un sauszemes transportlīdzekļu (motorolleru, motociklu, sniega motociklu) dzinēju remonta un apkopes pakalpojumus.
 "Vienkāršota renovācija Astēs un Ūsās"
 Biedrība "Astes un Ūsas"
 5.kārta Projekta ietvaros dzīvnieku mājas ēkai tika veikta logu un durvju nomaiņa, ierīkota centrālā apkure, nodrošinot iedzīvotāju labsajūtu un uzlabojot darbinieku darba apstākļus. Izveidots jauns  - dzīvnieku viesnīcas - pakalpojums.
 "Ikviena cilvēka sapņu piepildījums - veselības un skaistuma uzlabošana"
 Inese Zelča
 projekta ietvaros iegādāti pamatlīdzekļi, kā rezultātā ieviests skaistuma un veselības - vakuma un rullīšu masāžas pakalpojums.